Välkommen till Svenska Dynor AB – din partner för skräddarsydda komfortlösningar!

Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom tillverkning och försäljning av dynor och bäddmadrasser med fokus på husvagnar, husbilar, båtar och utomhusmiljöer. Sedan vår grundande år 2003 i Flarken, Sverige, har vi dedikerat oss till att leverera högkvalitativa, bekväma och skräddarsydda produkter som möter våra kunders unika behov.

Vår Tillverkningsprocess: I hjärtat av Sverige, i vår egen produktionsanläggning i Flarken, sammanför vi expertisen från alla våra skickliga sömmerskor och den senaste teknologin inom moderna symaskiner och automatiska skärmaskiner. Denna kombination av traditionellt hantverk och innovativ teknik säkerställer att varje produkt vi skapar är av högsta kvalitet och precision.

Produkter och Tjänster: Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter, inklusive husvagns- och husbilsdynor, måttanpassade dynor, utomhusdynor, sjukvårdsdynor, skoterdynor, bäddmadrasser, resårmadrasser, sänggavlar, överkast, kuddar, pocketresårer, samt specialdesignade lösningar för hotell, restauranger, sportevenemang och kontorslandskap. Vårt breda urval av tyger, skinn och konstläder gör det möjligt för oss att skapa personliga och stilfulla inredningsdetaljer.

Kundanpassad Service: Vi förstår vikten av att erbjuda skräddarsydda lösningar, och därför strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Vår dedikerade personal är här för att vägleda dig genom valprocessen och säkerställa att varje produkt uppfyller dina specifika krav och önskemål.

Utforska vårt sortiment och låt Svenska Dynor AB vara din partner för komfort och stil i alla dina inomhus- och utomhusutrymmen. Vi ser fram emot att skapa unika och bekväma lösningar för dig!